Når kjendiser går tapt

For mange mennesker forsvinner hver dag, og kjendiser er ikke immune mot å forsvinne. Selv om paparazzi i utgangspunktet fungerer som en GPS for kjendiser, er det noen få anledninger når kjente mennesker faktisk forsvinner.

Forsvant og fant kjendiser

Faktisk var en av de mer profilerte tilfellene av savnede personer i 2012 ikke engang savnet. Katherine Jackson, Michael Jacksons bestemor, ble meldt savnet i slutten av juli 2012. Jackson, da hun sannsynligvis var savnet, var faktisk i Arizona med andre familiemedlemmer som spilte Uno. Nedenfor vil vi imidlertid liste kjendiser som forsvant av en eller annen grunn og deretter funnet.

J-Kwon

Rapperen, best kjent for sin hit Tipsy fra 2004, forsvant i februar 2010 uten å fortelle noen hvor han skulle. Plateselskapet hans startet til og med en Twitter-@WhereisJKwon i et forsøk på å finne den savnede hiphop-stjernen.

Mars 2010 dukket han opp igjen, og sa at han tok seg litt fri for seg selv, og hevdet at han ikke ante at folk ville lete etter ham.

Nick Stahl

Skuespiller Nick Stahl ble meldt savnet av sin kone Rose i mai 2012. Skuespilleren, som er kjent for å ha en narkotikaavhengighet, hadde vært savnet i nesten en uke.

Det var fryktet at 32-åringen, som spilte John Connor i Terminator 3: Rise of the Machines, hadde tatt overdose. Noen dager etter at historien nådde media, kom han ut av et crackhus i Downtown LA og sa at han hadde det bra og gjorde det bra og hadde sjekket seg inn på rehabilitering.

Margot Kidder

Bedre kjent under hennes karakternavn i Superman, Lois Lane, forsvant skuespilleren i fire dager i april 1996. Hun ble funnet i en fremmed hage i Glendale, California. Kidder var skitten og forvirret med sine to fortenner savnet.

Kidder innrømmet senere å ha lidd av bipolar lidelse, men hadde nektet å ta medisiner. Under sammenbruddet sa Kidder at hun ble stadig mer paranoid: På et tidspunkt trodde hun at hennes første mann og CIA «prøvde å drepe» henne. Kidder flyktet og sov i gatene i flere dager før han endte opp i Elaine Lambs bakgård i Glendale. Politiet plukket henne opp, og hun ga henne endelig etter for behandlingen.

Sinéad O’Connor

Den irske sangeren og låtskriveren Sinéad O’Connor forsvant 15. Klokken 06.m. på søndag den 15. Etter at noen ringte og rapporterte at O’Connor aldri hadde kommet hjem, utstedte politiet en advarsel.

O’Connor har slitt med alvorlig depresjon tidligere, og bare dager før forsvinningen skrev «Nothing Compares 2 U»-sangeren et Facebook-innlegg rettet mot sønnen. Etter at hun hadde vært savnet i over 24 timer, var venner og familie bekymret for at O’Connor kan ha tatt sitt eget liv, da hun tidligere har forsøkt selvmord. Politiet avblåste søket noen timer senere etter at hun ble funnet i god behold.

Tanya Fear

Tanya Fear, en britisk skuespillerinne som spilte i sci-fi-serien «Doctor Who», forsvant fra los Angeles-leiligheten sin 9. En stor Twitter-redigering startet, og noen dager senere oppdaget en privatperson henne i en matbutikk bare noen få kilometer fra boligen hennes. september ble Tanya funnet fysisk uskadd, men ble senere evaluert på sykehus. Det som førte til Tanyas forsvinning er fortsatt ukjent.

Les videre

Besøk kjendislekkasjen.no for å lese kjendisnyheter. På denne siden kan du lese alt om livene til kjendiser og hva de driver med. Les de siste nyhetene om kjendiser og verdensstjerner.