Mistet oversikten i stua? Slik finner du igjen roen

Det er mye man kan miste her i verden, men hvis du har mistet oversikten over innredningen i egen bolig så er det heldigvis noe du lett kan fikse. En liten opprydding og noen sakkosekker kan gi deg et helt «nytt» rom, med innredning som er mer tilpasset dagens bruk.

Når TV-en ikke trenger å være midtpunktet lenger

Overgangen til mer strømming og fleksible underholdningstjenester har snudd opp ned på bruken av stua i mange norske hjem. Det er i den forbindelse en sakkosekk eller sekkestol faktisk kan være en smart løsning, i og med at et slikt møbel gir en fleksibel sitteplass som kan tilpasses etter bruken. Dessuten er denne typen møbler relativt rimelige, kjøp sakkosekk på nett så får du enda mer for pengene.

Det fine med en sakkosekk eller annet sekkemøbel er at det er ekstremt enkelt å flytte og endre på løsningen. En sofa eller lenestol kan selvfølgelig også flyttes, men det er på langt nær like enkelt som å bare ta med seg et sekkmøbel til et annet rom.

Hvor mange møbler kan du fjerne fra rommet?

I de færreste hjem er det mangel på møbler og interiør som skaper problemer. Det er heller slik at det kan være positivt å fjerne en god del av møblene fra et rom, slik at det skapes mer plass og luft i rommet. Prøv å se på stua med et kritisk blikk, er det noen møbler og interiørelementer som egentlig ikke brukes? Kan noen pyntegjenstander flyttes til et annet rom eller fjernes helt?

Du vil sannsynligvis kunne selge eller gi bort de aller fleste møblene som blir til overs, slik at de får et nytt liv et annet sted. Derfor er det egentlig bare det å komme i gang med arbeidet som kan være en utfordring. Samtidig kan resultatet bli en mer rolig og oppdatert stue – tilpasset dagens krav.