Med BodyCheck kan du finne det beste stomiutstyret for deg

Når du har stomi, er riktig passform alfa og omega. Du kan forebygge eller redusere lekkasje ved å velge stomiutstyr som passer din kroppsform. Derfor er det viktig at du kontinuerlig forstår og vurderer kroppsprofilen din. Men hvordan gjør du det? Vel, det første skrittet til en bedre passform kan være å ta en BodyCheck hos Coloplast.

Det er helt naturlig at kroppen endrer seg over tid. Du kan for eksempel gå opp i vekt, gå ned i vekt eller få nye furer og folder. Du kan til og med få en bule rundt stomien som kan gjøre det ekstra vanskelig å få den riktige passformen. Derfor er det en veldig god idé at du jevnlig sjekker om du har de riktige stomiproduktene som passer til din kroppsfasong.

Coloplast har utviklet BodyCheck i samarbeid med 300 stomisykepleiere fra hele verden. Det unike nettverktøyet hjelper deg å velge produkter som passer din kropp. Ved å ta en BodyCheck og svare på 8 enkle spørsmål kan du beskrive kroppsprofilen din og få veiledning i valg av enten flate, konvekse eller konkave stomiprodukter som vil sikre deg et tett feste.

Uansett om du har en colostomi, ileostomi eller urostomi, er det viktig at du velger stomiutstyr som passer dine behov. På denne måten vil du bedre kunne opprettholde god livskvalitet, da du forebygger risiko for blant annet lekkasje og hudproblemer.

Få gode råd for din hverdag med stomi hos Coloplast

Coloplast Assistanse er et ekstra støttetilbud hvor du kan få bra råd, relevant informasjon og inspirasjon til din hverdag med stomi. Du kan melde deg på månedlige e-poster eller holde deg oppdatert med oppdateringer på Coloplasts nettsider når det passer deg. De erfarne sykepleierne ved Coloplast har taushetsplikt og kan gi støtte og veiledning på telefon dersom du trenger det.

Dine individuelle behov vil typisk endre seg over tid, og som medlem av Coloplast Assistanse vil du motta en online BodyCheck hver fjerde måned, slik at du kontinuerlig kan følge med på om stomiutstyret ditt har riktig passform. Det skaper større trygghet og sikkerhet uten frykt for lekkasje når du hele tiden er klar over om stomiproduktet ditt passer til din kroppsfasong.